Ons Verhaal

wat we doen?

Van Alphen Haardhout is een bedrijf dat sinds 2006 volledig gespecialiseerd is in het leveren van haardhout aan zowel particulieren als bedrijven. Wij verwerken volledige boomstammen tot direct stookbaar haardhout. Wij drogen al ons hout zelf waarbij we uitsluitend gebruik maken van onze eigen opgewekte energie. Daarnaast brandt de oven op ons eigen restproduct dat overblijft na het klief proces. 

Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten en van meerdere verpakkingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om het hout geleverd te krijgen in los gestorte of gestapelde kuubs of in netten van 25 of 40 liter.

Zonne-energie

De daken van onze twee loodsen liggen vol met 496 zonnecellen. Deze zonnecellen hebben een capaciteit van 130.000 KW per jaar waarvan 45.000 KW gebruikt wordt voor eigen gebruik. De rest van de elektriciteit wordt verkocht als groene stroom. Hierdoor kunnen wij volledig energie neutraal ondernemen. 

 

Video afspelen

Verschillende Houtsoorten

Bekijk hier ons aanbod van verschillende houtsoorten

Ons aanbod haardhout bestaat voornamelijk uit inlands haardhout. Geleverd door lokale boomrooierijen. 

Bekijk Hier!

Onze Producten

Bekijk hier al onze producten beschikbaar voor voor bezorging (Omgeving midden-Brabant) of af te halen. 

Ervaringen van onze klanten

Hoge kwaliteit en goed gedroogd hout! Service is ook bovengemiddeld. In eerste instantie had men het verkeerde hout geleverd, maar een week later was dit alsnog opgelost en werd het juiste geleverd. Complimenten!

Pim van Bree

Goed droog stookhout voor een goede prijs. Ook de levering stipt op tijd!

Daniel Rozells
Mooi gedroogd hout eiken en beuk. Het zijn gestorte me dus hou daar rekening mee. Gestort is ongeveer 70% van 1 m2 gestapeld hout. Ze helpen je zeer tegemoet komend. Mooi hout voor een schappelijke prijs.
 
 
Karel Blokker