Bezorging of Afhalen

Als u op zoek bent naar ovengedroogd haardhout in de regio’s Tilburg, Eindhoven en Breda, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat een gezellige en warme haard centraal staat in elk huis, vooral tijdens de koudere dagen. Daarom bieden we topkwaliteit hout dat uw huis niet alleen verwarmt, maar ook bijdraagt aan de sfeer.

Onze bezorgservice is volledig ingericht voor uw gemak. Vanaf een bestelling van twee kuub leveren we het haardhout direct op uw locatie, binnen de regio Midden-Brabant. De bezorgkosten variëren, afhankelijk van uw adres, maar we streven ernaar om deze zo laag mogelijk te houden. Tilburg geniet van onze speciale aandacht met bezorgkosten van slechts €20. In Eindhoven en Breda bezorgen we voor €35. Alle bezorgkosten worden duidelijk vermeld in onze tabel, zodat u precies weet waar u aan toe bent voordat u uw aankoop afrondt.

Mocht u liever uw haardhout willen afhalen, dan staan we van maandag tot vrijdag voor u klaar op afspraak. Op zaterdagen bent u welkom om zonder afspraak tussen 8 uur ‘s ochtends en 15 uur ‘s middags uw hout op te komen halen. Dit biedt u de flexibiliteit om uw haardhout te krijgen wanneer het u uitkomt.

Kies voor gemak, efficiëntie en kwaliteit met onze haardhoutdiensten in Midden-Brabant. Bestel nu en geniet van de warmte en gezelligheid die ons hout biedt. Bezoek onze webshop om uw bestelling te plaatsen en ervaar de warmte zoals die bedoeld is.

Bezorging van 1 kuub is ook mogelijk met een toeslag van €10,- op de bezorgkosten.

Mocht uw dorp of gemeente er niet tussen staan rekenen wij een vergelijkbare bezorg kosten met een van uw dichtstbijzijnde dorp of stad. Bij een Leverafspraak vermelden wij altijd de precieze kosten.  

 

Voor een sfeervolle warmte in uw huis in Tilburg, Eindhoven, of Breda, leveren wij uitsluitend losgestort haardhout. Dit is de meest efficiënte keuze voor diegenen die waarde hechten aan gemak en directe toegang tot hun houtvoorraad. Het losgestorte hout wordt direct op uw oprit gestort, met een volume dat 75 tot 80 procent inneemt van een gestapelde kuub, waardoor u meer brandtijd heeft voor uw geld.

Indien u voorkeur geeft aan gestapeld hout, verwijzen we u graag door naar onze gewaardeerde partner, Stookhoutshop.nl. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van gestapeld haardhout, zodat u kunt kiezen voor de optie die het beste bij uw wensen past. Kies voor het gemak van losgestort hout van ons, of het gestructureerde aanbod van Stookhoutshop.nl.