Bent u op zoek naar goedkoop haardhout? Dan is van Alphen Haardhout de ideale oplossing voor u of uw bedrijf! Van Alphen Haardhout is gespecialiseerd in het leveren van grote hoeveelheden haardhout/stookhout!
 

Welkom op onze website


Burgers in het buitengebied - van Alphen Haardhout
ZOMER AANBIEDING VAN 1 APRIL TOT 1 SEPTEMBER PER M3 €10,00KORTING
Welkom op de website van Van Alphen Haardhout. Wij zijn een bedrijf volledig gespecialiseerd in het leveren van openhaardhout zowel aan particulieren als bedrijven. 

Wij verwerken volledige boomstammen tot kleine gekoofde houtstukken, ideaal voor uw open haard of kachel Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten en van meerdere verpakkingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om het hout geleverd te krijgen in losse gestorte kuubs of in netten van 25dm³ per stuk. Droog haardhout wordt gedroogd in een een eigen droogoven( temperatuur tot 100 graden) daardoor is het direct stookbaar 

Van Alphen Haardhout is gevestigd in Moergestel (N-B) en is gemakkelijk te bereiken. Daarnaast bezorgen wij het hout in de gehele regio. In 2013 hebben we een nieuwe hal gebouwd voor de opslag van gedroogd haardhout. Hiermee hebben we De grootste voorraad gedroogd hout in de gehele regio midden Brabant.

Hieronder ziet u een luchtfoto van ons bedrijf.de nieuwe hal uit 2013 beslaat het gehele grasveld hieronder op de luchtfoto.